Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2014 16:39

Людям треба роздавати зброю і проводити масову мобілізацію - Палій

Людям треба роздавати зброю і проводити масову мобілізацію - Палій

Політолог Олександр Палій переконаний, що українській владі треба більш активно звертатись за військовою допомогою до іноземців.

Про це експерт розповів у коментарі Gazeta.ua

"Масову мобілізацію людей потрібно проводити вже зараз. Треба роздавати зброю під присягу, щоб людина зобов'язалась прийти на пункт у потрібний час", - зауважив Палій.

Він зазначає, що допомогти Україні військовими може Захід.

"За нас може заступитись Америка і деякі союзники. Можливо, тоді нам вдасться відстояти Крим. Головне, що може зробити Захід - це прислати сюди війська. Не знаю чи вони готові, але дуже на це сподіваюсь. Оскільки слів від них було багато. Все що зараз відбувається - це виклик всьому світопорядку. На днях в Україну приїжджає Джон Керрі. Якщо під час його перебування Росія атакує Україну - це вже означає, що вона фактично атакує Америку", - розповів Палій.

Політолог проаналізував дії Путіна: "Програма мінімум Путіна - це "повідкушувати" всі можливі території. Це не тільки Крим, але й Південний Схід в якому люди виступають за Україну. А Путін винаймає російських бойовиків, які приїжджають і захоплюють наші приміщення облдержадміністрацій та встановлюють там чужі прапори".

"Задача максимум для Путіна - знищити Україну, як державу і український народ. Це йому потрібно для утвердження імперії. Путін страшенно злий на Україну, як Сталін. Роздратований, що Україна постійно кидає виклик імперії і весь час розвалює задумане. Він злий через те, що Україна хоче бути вільною, а бажання Путіна - щоб всі навколо були рабами", - додав він.

Раніше повідомлялось, що у Держдумі Росії зареєстрували законопроект для приєднання Криму.

Зараз ви читаєте новину «Людям треба роздавати зброю і проводити масову мобілізацію - Палій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути