Ексклюзиви
середа, 11 серпня 2010 11:24

Людмилу Янукович охороняють у цитаделі на околиці Донецька (ФОТО)

Журналісти вирушили на пошуки "першої леді" України Людмили Янукович в Донецьку область.

Відомо, що з моменту інавгурації участі в офіційних заходах вона не брала. Чоловік відправив її до Донецька.

В інтерв'ю одна її місцева подруга розповіла, що Київ так і не сприйняв Людмилу Олександрівну всерйоз, тому Янукович вирішила назавжди осісти в Донецьку.

Президент не тільки підтримав Людмилу Олександрівну в її бажанні усамітнитися, але і всіляко цьому сприяв. Вже не перший рік вона не дає ніяких інтерв'ю, повністю замкнувшись у себе і відійшовши у віру. На деякі гроші вона будує в Донецькій області церкви, відвідує дитячі будинки та притулки від імені благодійного фонду "Від серця до серця".

Щороку на свій день народження ходить на улюблений спектакль "Дон Кіхот", який дають у Донецькому оперному театрі. Восьмого березня вона ходила на мюзикл "Глорія".

Замість фонду першої леді за вказаною в статутних документах адресою (м. Донецьк, вул. Артема, 129) виявили вивіску магазину жіночої білизни "Донна" і ресторан арабської кухні. Джерело з оточення пані Янукович каже, що де-факто ніякого фонду вже немає, а ось від спонсорів просто дає час від часу певну суму, щоб дружина гаранта від свого імені робила сиротам подарунки.

Першу леді країни охороняють в 2-поверховому особняку на околиці Донецька. Будинок під салатовою дахом знаходиться в елітному мікрорайоні Калінінка-2, де мешкає донецька еліта.

З одного боку котеджне селище оточене озером і заливними лугами, а з іншого до нього легко можна дістатися по окружній дорозі.

За високим кам'яним парканом, прихований наполовину зеленню, видніється хазяйський будинок, а трохи правіше ще один - схожий на гостьовий. По периметру огорожі, а також на всіх кутах будинку стоять відеокамери, і в'їхати на територію можна лише з глухого провулка через масивні ворота. Площа ділянки дружини Президента складає 15-20 соток.

Після 15 хвилин спостереження охоронці зафіксували на відеокамерах появу "чужинця". Через хвилин п'ять з воріт вийшов охоронець в бронежилеті і з автоматом напереваги. Його першим питанням було: "Що ви тут робите?". Другим: "Вам жити набридло?".

"Ви думали її побачити?" - запитують місцеві жителі. - Нічого у вас не вийде. Охорона тут відмінна, та й нам з такою сусідкою дуже пощастило. Навіть вночі не страшно ходити. Якщо ви, звичайно, свої, місцеві ".

За матеріалами Вечерние Вести

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Янукович охороняють у цитаделі на околиці Донецька (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути