Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2010 20:40

Людмила Янукович допомагатиме дітям-інвалідам всієї країни

Людмила Янукович допомагатиме дітям-інвалідам всієї країни

Дружина президента Людмила Янукович розповіла, чим планує займатися після інавгурації свого чоловіка.

Як повідомляє видання "Дело", на урочистому прийомі, присвяченому інавгурації президента, перша леді була в чорному оксамитовому костюмі і білій блузі з рюшами. Вона весь час стояла поряд з чоловіком, охоче приймала привітання і фотографувалася з гостями. Пробувши трохи більше години з гостями, Янукович залишив фуршет, розцілувавши і обійнявши свою дружину.

Кореспондент запитав Людмилу Янукович, чим вона тепер займатиметься.

"Мій добродійний фонд "Від серця до серця" допомагає дітям-інвалідам Донбасу, я продовжу цю роботу, але вже в масштабах країни", - наголосила вона.

На запитання про те, чи буде вона супроводжувати Віктора Федоровича в його закордонних візитах, дружина Януковича відповіла: "Як по протоколу скажуть, так і робитимемо".

Нагадаємо, раніше заступник глави Партії регіонів Ганна Герман заявляла, що дружина новообраного президента Віктора Януковича - Людмила - буде справжньою "народною першою леді".

"Вона не користуватиметься послугами західних дорогих стилістів, робити з себе якусь ляльку. Вона залишатиметься сама собою, що заслуговує пошани", - відзначила Герман.

При цьому вона наголосила, що Людмила Янукович в статусі першої леді братиме участь в заходах за участю президента, як цього вимагатиме протокол.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович допомагатиме дітям-інвалідам всієї країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути