Ексклюзиви
вівторок, 23 лютого 2010 19:05

Людмила Янукович сходила без чоловіка у театр

Людмила Янукович сходила без чоловіка у театр
Цими вихідними дружина Віктора Януковича – Людмила - ходила до театру. В Донецьк на гастролі приїхав МХТ ім. Чехова. Москвичі привезли "Дворянське гніздо" за Тургенєвим з Дмитром Дюжевим в головній ролі.

Марк Бровун - керівник донецького драматичного театру – провів Людмилу Янукович до її місця в партері під руку. Вона прийшла сама. В театрі сіла біля друзів. 

Коли актори вийшли на уклін після вистави, Людмила Олександрівна перша піднялась і вигукнула "Браво". Від неї акторам подарували корзину квітів.

Працівники театру кажуть, що Людмила Янукович ніколи не попереджає про свій візит. Залишає охорону в холі і заходить разом з іншими глядачами.

"Людмила Олександрівна досить частий гість нашого театру. Вона особисто знає всю нашу трупу. Ми запрошуємо її на всі наші прем"єри, і вона не пропустила практично жодної. Ми знаємо, що Людмилі Олександрівні особливо сподобались наші останні постановки: "Історії нашого двору" за піснями 60-70 рр., та "Едіт Піаф".

За кулісами Людмилу Янукович чекали російські актори. Та поспілкуватись з ними вона не захотіла. Одягнула шубу та вийшла з театру до машини.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович сходила без чоловіка у театр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути