середа, 28 березня 2007 16:33

Людина Коломойського стверджує, що Курочкіна вбили не через "Озерку"

Голова наглядової ради депозитарно-фондової компанії "Славутич-Капітал" Геннадій Корбан заявляє про відсутність конфлікту із загиблим російським бізнесменом Максимом Курочкіним навколо дніпропетровського ринку "Озерка".

"Максим був складною людиною і у нас були складні відносини в певний період часу. В той же час кілька місяців тому сторони конфлікту навколо Дніпропетровського ринку "Озерка" вступили в переговори і досягли угоди про врегулювання конфлікту", - сказав Корбан.

Він нагадав, що сторони неодноразово шляхом спільних заяв для преси повідомляли про те, що даний конфлікт вичерпаний і взаємних претензій один до одного вони не мають.

За його словами, сам Курочкін у своєму інтерв"ю одному з видань ще раз підкреслив відсутність конфліктної ситуації навколо "Озерки".

"Смерть людини завжди трагедія. Я прошу ЗМІ бути коректними і безпідставно не пов`язувати і не ототожнювати події навколо "Озерки" з трагічною смертю Максима Курочкіна", - додав соратник Коломойського.

Компанія "Славутич-капітал" близька до групи "Приват", яка, у свою чергу сперечалася за володіння ринком "Озерка" з Курочкіним, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Людина Коломойського стверджує, що Курочкіна вбили не через "Озерку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути