пʼятниця, 08 листопада 2019 03:26

Люди Зеленського таємно зустрічалися з українськими олігархами - "Схеми"

Люди Зеленського таємно зустрічалися з українськими олігархами - "Схеми"
Журналісти упіймали членів команди президента Володимира Зеленського на зустрічах із українськими олігархами.

Члени команди президента Володимира Зеленського таємно зустрічалися із українськими олігархами та бізнесменами: Ігорем Коломойським, Валерієм Хорошковський, Артуром Мхітаряном.

Це зафіксували журналісти програми "Схеми".

Із вказаними особами зустрічались перший помічник президента Сергій Шефір, Андрій Смірнов, заступник керівника Офісу президента Андрія Богдана, прем'єр-міністр Олексій Гончарук та очільник МВС Арсен Аваков.

28 жовтня пізно ввечері Шефір зустрічався із Ігорем Коломойським. Цю зустріч він заперечує. Натомість олігарх підтвердив, що бачив помічника президента. Але зазначив, що той відвідував не його, а бізнес-партнера по "95 кварталу" Тімура Міндіча.

Журналісти також зафіксували зустріч Авакова з тим же Коломойським. Останній пояснив це "старою дружбою".

Окрім цього, в кінці серпня Ігор Коломойський зустрічався ж вже колишнім генпрокурором Юрієм Луценком. За день до того Рада схвалила його відставку. На цій же зустрічі був присутній Ігор Палиця, народний депутат та бізнес-партнер Коломойського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябошапка пояснив, чому Коломойського не екстрадують

30 жовтня "Схеми" помітили автівку заступника керівника Офісу президента Смирнова біля офісу Валерія Хорошковського, колишнього очільника СБУ часів Януковича, що нещодавно повернувся до України. Заступник Богдана відмовився коментувати можливу зустріч з Хорошковським. Хоча сам бізнесмен не спростував цей факт.

17 вересня, близько 22:00, до будинку уряду навідувався столичний забудовник Артур Мхітарян. Тоді ж Міка Фаталов, учасник "95 кварталу", який був разом із бізнесменом на зустрічі з прем'єром, підтвердив, що Гончарук та Мхітарян дійсно мали розмову.

Зараз ви читаєте новину «Люди Зеленського таємно зустрічалися з українськими олігархами - "Схеми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути