четвер, 27 січня 2011 13:31

Люди Тягнибока вже знають, коли в Україні відбудеться революція

Люди Тягнибока вже знають, коли в Україні відбудеться революція

В Україні назріває революційна ситуація, яка змусить авангард української нації перейти від протесту до безпосередньо дій для повалення режиму Віктора Януковича і встановлення нового суспільного ладу.

Про це інтерв'ю "Главкому" заявив заступник голови фракції "Свобода" у Львівській міськраді, радник ВО "Свобода" Олега Тягнибока Юрій Михальчишин.

За його словами, при нинішніх тенденціях Україна чекає неминучий економічний і соціальний колапс.

"Тому що ситуація в економіці України обумовлюється не лише світовою економічною кризою і диктатурою олігархії, але і зношеністю основних виробничих фондів. Зараз мова йде про те, що будь-які підстави існування будь-якого політичного ладу, який замість модернізації займається обслуговуванням. інтересів паразитарної псевдоеліти, на цій території вичерпалися", - зазначив "свободівець".

На питання про те, коли може відбутися революція, Михальчишин відповів так: "Якщо спиратися на історичний досвід європейських революцій або революцій в постколоніальних країнах третього світу, то думаю, що ми говоримо про терміни в межах від року до двох ... Можливо, напередодні (Євро -2012), можливо, після. Мова йде про приблизно таких термінах".

Рушійною силою революції, за словами свободівця, стане "авангард активних сил української нації":

"На сьогоднішній день це - найбільш активна частина суспільства, перш за студентська молодь, молоді випускники університетів, які чітко усвідомлюють відсутність перспектив самореалізації в умовах, коли ні вища освіта, ні реально отримані знання не є запорукою самореалізації ні в кар'єрному плані, ні в плані матеріального добробуту ".

"Тому рушійною силою революції стануть люди, незадоволені сьогоднішньою ситуацією в Україну для яких ця влада є чужою, які розуміють, що вона позбавляє їх перспектив. Революцію будуть робити ті, кому сьогодні 25-27 років", - упевнений він.

При цьому "свободівець" зазначив, що революція не вимагає серйозних фінансових вливань.

"Для повалення будь-якого режиму необхідно масове одномоментне присутність радикально налаштованих і ідеологічно мотивованих людей у ключових точках, що забезпечують функціонування політичної системи, адміністративного апарату", - упевнений Михальчишин.

Раніше лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявляв, що Україна наближається до революції.

Зараз ви читаєте новину «Люди Тягнибока вже знають, коли в Україні відбудеться революція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути