середа, 17 жовтня 2012 23:13

"Люди повинні знати правду про кандидата" - Гузар

"Люди повинні знати правду про кандидата" - Гузар
Любомир Гузар розповів, що виборці знати правду про кандидата. Фото: zz.te.ua

Верховний архієпископ Української Греко-католицької церкви Любомир Гузар розповів, що виборці повинні ставити питання, які їх цікавлять кандидатам у народні депутати і отримувати на них відповіді.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Я дуже радо бачу ці ініціативи, які стараються розпізнати правду про кандидата. Люди повинні знати правду про кандидата", - пояснив Верховний архієпископ Української Греко-католицької церкви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гузар: Виходити на вулиці після виборів - пізно

На думку Гузара, повинні існувати зустрічі кандидатів в народні депутати та виборців, під час яких, громадськість зможе розпитати все, що їй цікаво про нього, та повинна отримати чесні відповіді на будь-які питання.

Також він розповів про три якості, про які неодмінно повинні бути присутні в кожному політику. "Професіоналізм. Наскільки та людина є професіоналом у справах політичних...Якщо він має досвід, має поняття, вміє свою думку представити, вміє свою думку боронити, одним словом, є професійним", - розповів він про першу рису добропорядного політика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нарід приймає, бо нарід, на жаль, бідний" – Гузар про "подарунки" від кандидатів

Зокрема, продовжуючи говорити про наступні дві, Верховний архієпископ Української Греко-католицької зауважив: "Друга річ  - порядність. Як він себе поводить. Чи він поводився чесно? Чи накопичував багатство нечесно? Як поводився проти людей? Чи говорив їм правду?..Порядність. А третя прикмета – патріотизм.. Чи він насправді любить українців? Чи він, направду, хоче служити громадянам?".

Зараз ви читаєте новину «"Люди повинні знати правду про кандидата" - Гузар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути