пʼятниця, 26 серпня 2022 17:34

Спецтема: Війна Росії проти України

"Люди хороші, а "нацики" – ті, хто згори" – Лукашенко пояснив цинічне привітання з Днем Незалежності

"Люди хороші, а "нацики" – ті, хто згори" – Лукашенко пояснив цинічне привітання з Днем Незалежності
Лукашенко відзначився ще однією феєричною заявою. Фото: ТАСС

Самопроголошений білоруський диктатор Олександр Лукашенко відзначився ще однією феєричною заявою, пояснюючи своє цинічне привітання з Днем Незалежності України на тлі війни, у якій він виступає на боці Володимира Путіна.

Президент Білорусі пояснив, що на День Незалежності побажав українцям "мирного неба", бо вони прості люди – "свої", а не "нацики", до яких він відносить керівництво України. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Пул Першого".

"У мене склалося добре ставлення до українців – чи то західні, як їх "западенцями" називають… Нічого в них поганого немає. Ніякі вони не "нацики", – сказав Лукашенко.

Він заявив, що "нацики" – це ті, хто згори: починаючи від тих, хто там "шпиняється", курить, нюхає, п'є і потім патякає з екрану телевізора чи в інтернеті.

"Ось це вони, якась частина. А люди – хороші. Це наші люди. Тому я вважав за необхідне привітати український народ. А те, що там хтось оскаженів, точно як на Шольца, я на це навіть уваги не звернув", – підкреслив диктатор.

Самопроголошений білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який надає Російській Федерації територію своєї країни для наступу на Україну від початку повномасштабної війни, привітав українців з Днем Незалежності.

Лукашенко заявив, що зичить українцям "мирного неба, толерантності, мужності, сили й успіхів у відновленні гідного життя".

У Зеленського відреагували на вітання Лукашенка з Днем Незалежності, назвавши це "клоунадою".

Зараз ви читаєте новину «"Люди хороші, а "нацики" – ті, хто згори" – Лукашенко пояснив цинічне привітання з Днем Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути