вівторок, 21 лютого 2012 09:49

Люди Яценюка просять ВР легалізувати імпічмент Януковича

Люди Яценюка просять ВР легалізувати імпічмент Януковича

Депутати від політичної партії "Фронт змін" усіх рівнів ініціюють звернення до Верховної Ради України з вимогою невідкладно ухвалити закон про порядок імпічменту президента.

Як повідомила прес-служба "Фронту змін", в усіх місцевих радах депутати від цієї політсили піднімуть питання про необхідність усунути прогалини в українському законодавстві, які унеможливлюють імпічмент президента України в разі вчинення ним державної зради чи іншого злочину, хоча це й передбачено статтею 108 Конституції України.

"Президент зосередив усю владу в своїх руках. У нього була унікальна можливість почути кожного і покращити життя всіх. Але життя покращилося тільки в наближених до нього, а вухо влади виявилося глухим… Але існує механізм - єдиний законний та дієвий - боротьби з узурпацією влади. Це - імпічмент", – зазначається у зверненні депутатів "Фронту змін".

На переконання однопартійців Яценюка, прийняття закону України "Про порядок імпічменту президента України" - першочергове завдання опозиції. Слід відзначити, що 16 лютого депутати Львівської міської ради вже проголосували за це звернення до парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Люди Яценюка просять ВР легалізувати імпічмент Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути