Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2010 11:22

Людей Литвина змушують переходити в "Регіони"

Народна партія заявляє про тиск на її представників в регіонах з вимогою вступати до Партії регіонів.

Про це говориться в заяві НП.

"Останнім часом набуває масового характеру тиск на членів Народної Партії з боку представників партії влади на місцях. Мета цього тиску є очевидною і фактично не приховується: примусити наших однопартійців залишити лави своєї партії і перейти до Партії регіонів. Аргументи до такого спонукання прості до примітивізму – звільнення з посади або призначення на більш високі посади", - сказано в заяві.

Народна партія вважає таку практику "неприйнятною взагалі і, зокрема, стосовно партнерів, значною мірою завдячуючи яким виконавча влада й була здобута".

Також в НП підкреслили, що це суперечить елементарним принципам демократії, про відданість яким неодноразово заявляли керівники партії влади.

"Можливість у такий спосіб зміцнювати свою політичну силу за рахунок іншої є ілюзорною, абсолютно оманливою і до справжнього позитиву ніколи не призводить. Прагнення місцевих князьків монополізувати не тільки адміністративну, але й політичну владу контрпродуктивне, адже шляхом залякування заганяти людей до будь-якої партії – у кінцевому рахунку лише шкодитиме цій партії", - впевнені в НП.

Народна Партія очікує на адекватну реакцію щодо своєї позиції і сподівається, що подібна практика утисків членів НП дістане відповідну оцінку з боку керівництва Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Людей Литвина змушують переходити в "Регіони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути