Ексклюзиви
вівторок, 01 вересня 2015 14:38

Ляшко заявив про перехід в опозицію

Ляшко заявив про перехід в опозицію

Фракція Радикальної партії виходить з парламентської коаліції і переходить в опозицію до чинної влади. Про це заявив лідер політсили і керівник однойменної фракції Олег Ляшко.

"Від імені фракції Радикальної партії я повідомляю про наше рішення про вихід з коаліції", - заявив Ляшко журналістам у кулуарах парламенту у вівторок після завершення засідання.

Парламентарій також заявив, що його політсила переходить в опозицію до чинної влади, яка, на його переконання, під час голосування за законопроект про внесення змін до Конституції України в частині децентралізації в першому читанні об'єдналася з "Опозиційним блоком", а також "представниками олігархічних груп ".

У зв'язку з виходом фракції Радикальної партії з парламентської коаліції віце-прем'єр-міністр України Валерій Вощевський, який входить в політсилу, заявив про рішення залишити уряд.

"Рішення фракції Радикальної партії про вихід з коаліції було прийнято одноголосно ... як результат, Радикальна партія не може мати свого представника в уряді. Це означає для мене - моя заява про складення повноважень віце-прем'єр-міністра", - заявив Вощевський.

Нагадаємо, що 31 серпня 265 народних депутатів прийняли президентські зміни до Конституції у першому читанні. Категорично проти цього рішення виступили фракції Радикальної партії та "Самопомочі".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко заявив про перехід в опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути