вівторок, 05 березня 2019 12:25

Ляшко запропонував економічно обгрунтований закон, як забезпечити молодь житлом - Яніна Соколовська

Ляшко запропонував економічно обгрунтований закон, як забезпечити молодь житлом - Яніна Соколовська
Політичний експерт Яніна Соколовська прокоментувала підписання лідером Радикальної партії Олегом Ляшком законопроекту про виділення 5 млрд грн на забезпечення людей доступним житлом

Ми дуже багато можемо говорити про патріотизм. Але, поки не задоволені основні запити населення, зокрема - запит на житло, і людям ніде жити, всі розмови є всього лише високими матеріями, відірваними від реалій.

Таку думку висловила журналіст, політичний експерт Яніна Соколовська, коментуючи підписання лідером Радикальної партії Олегом Ляшком законопроекту про виділення 5 млрд грн на забезпечення молодих людей, багатодітних сімей, інвалідів та учасників АТО доступним житлом в рамках цільової державної програми.

"Ляшко продовжує задовольняти запит суспільства на соціальну справедливість. Причому - запит на реалізацію цієї справедливості. Держава повинна мати людське, соціальне обличчя. І, тому, програма "Доступне житло" - це найважливіше, що зараз можна запропонувати молоді та людям середнього віку - найактивнішій частині громадян, які сьогодні будують Україну. Робота на те, щоб молоді люди були успішними, могли дозволити собі купити житло і далі просуватися по кар'єрі, будувати свою країну, це - дуже важливо. У держави є можливість задовольнити цей важливий соціальний запит. Якщо ліквідувати корупційну складову, ми відразу побачимо, що цілком можливо реалізувати програму "Доступне житло" в тих фінансових масштабах, які пропонує Олег Ляшко. Документ економічно обгрунтований. З огляду на зростання українського ВВП, а також невелике, але стабільне зростання зарплат, при грамотній державній підтримці, яку пропонує реалізувати лідер "радикалів", українці зможуть забезпечити собі нормальні умови для життя і подальшого розвитку. Я сподіваюся, що Верховна Рада підтримає ініціативу Олега Ляшка і законопроект буде реалізований", - сказала Соколовська.

Лідер Радикальної партії підписав соціальний законопроект в ефірі телеканалу NewsOne.

Олег Ляшко поінформував, що закладених до державного бюджету 100 млн грн на 2019 рік у рамках програми "Доступне житло" катастрофічно мало.

"Людям треба жити сьогодні, народжувати дітей, а не чекати на свої квадратні метри все життя. Коли мій закон буде прийнятий, люди зможуть брати кредити на власне житло під 2-3% і вити власні сімейні гнізда", - заявив лідер Радикальної партії.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко запропонував економічно обгрунтований закон, як забезпечити молодь житлом - Яніна Соколовська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути