Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 14:22

Ляшко їздить на позашляховику з незаконними "мигалками" (ФОТО)

"Бютівець" Олег Ляшко їздить на позашляховику "Range Rover Vogue" мінімум за 120 тисяч євро й незаконно обладнаному спецсигналами.

Про це повідомляє видання ТаблоID.

Саме це авто з номерами ВР зафіксували неподалік Верховної Ради. Самого Ляшка у машині не було, проте дізнатися, хто є її власником, виявилося не складно.

У базі ДАІ зафіксовано, що автівка оформлена на Олега Валерійовича Ляшка, 1972-го року народження, який до обрання депутатом працював редактором газети "Свобода".

Як розповіли у салоні офіційного дилера "Land Rover" в Україні, такий позашляховик об"ємом двигуна 4,4 літри випускався до 2009-го року й коштував від 105 до 120 тисяч євро.

Але можна припустити, що ціна машини Ляшка ще вища. Адже його "Range Rover" "нафаршували" у тюнінговому салоні "Strut". На це вказує те, що на решітці радіатора замість значка Land Rover висить значок Strut.

У середньому тюнінг "Strut" "Range Rover" обходиться не менше ніж 10 тисяч доларів.

Так, на сайті офіційного представника "Strut"в Україні тюнінг Land Rover Range Rover Carbon Windsor 2006-2009 коштує 82 тисячі гривень.

Крім тюнінгу, депутат вирішив незаконно "прикрутити" до свого авто спецсигнали.

Проблискові маячки дозволено встановлювати виключно для підрозділів Державтоінспекції МВС та Управління державної охорони України. Отримати ж "мигалки" простому смертному майже нереально - потрібен дозвіл ДАІ.

Увімкнувши спецсигнали, соратник Тимошенко може спокійно "ганяти" на великій швидкості, а всі інші водії повинні поступатись йому дорогою.

На питання, звідки на його "Range Rover Vogue" з"явилися спецсигнали, "бютівець" відповів: "Ви переконані, що ця інформація відповідає дійсності? Щодо маячків нічого сказати не можу. Можливо, є, можливо, нема. Я не в курсі, не заглядав...".

Фото: ТаблоID та "JetSetter.ua"

Зараз ви читаєте новину «Ляшко їздить на позашляховику з незаконними "мигалками" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути