Ексклюзиви
пʼятниця, 19 квітня 2013 10:01

Ляшко вирішив "очистити" Раду від пенсіонерів

Ляшко вирішив "очистити" Раду від пенсіонерів
Олег Ляшко. Фото: lenta-ua.net

Нардеп Олег Ляшко зареєстрував у Верховній Раді законопроекти, які забороняють пенсіонерам перебувати на держслужбі, а також обиратися народними депутатами.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні переважна більшість людей на найвищих державних посадах – люди пенсійного віку. Зокрема, пенсіонерами є президент Віктор Янукович, прем'єр-міністр України Микола Азаров, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, голова Верховної Ради Володимир Рибак, голова Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин (Партія регіонів) Григорій Калетник, голова Комітету Верховної Ради України з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики ("Батьківщина") Олександра Кужель, голова Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці (Компартія) Петро Цибенко, голова Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації (Компартія) Євген Мармазов та інші", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко не казав, що Тимошенко звільнять у Вербну неділю

Водночас він акцентував, що "пенсіонерам не місце у владі. Їх час давно минув. Потрібно звільнити місце для молодого покоління зі свіжим розумом і здоровим глуздом".

"Нехай десятки тисяч держчиновників онуків няньчать, а не проїдають задарма гроші простих українців. Ці люди живуть у "совку" і повертають нашу державу набагато років назад. Настав час радикально змінити ситуацію і привести до влади молодь, не мажорів, а молодих талановитих дівчат і хлопців, які здатні разом зі мною підняти Україну з колін", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко вирішив "очистити" Раду від пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути