Ексклюзиви
середа, 14 травня 2014 18:47

Ляшко про втечу Болотова: Як людина, на руках якої кров, вільно виїхала за кордон?

Ляшко про втечу Болотова: Як людина, на руках якої кров, вільно виїхала за кордон?
Фото: telegraf.com.ua

Кандидат в президенти України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до в.о. глави держави Олександра Турчинова з проханням перевірити факт виїзду з України до Росії так званого "народного губернатора" Луганської області Валерія Болотова. Про це він заявив з трибуни Верховної Ради в середу, 14 травня.

"Прошу в.о. президента Олександра Турчинова негайно зібрати нараду і з'ясувати, чому державні зрадники, убивці можуть вільно виїжджати з країни, та поставити питання про звільнення керівників правоохоронних органів, що це допустили", - заявив Ляшко.

За його словами, 13 травня Болотов виїхав до Російської федерації через прикордонний пункт "Должанський" у Луганській області. При цьому, зазначив Ляшко, у Державній прикордонній службі від імені помічника голови Сергія Астахова відповіли: "Болотов не втікав, а офіційно виїхав через пропускний пункт як громадянин України. Жодних доручень щодо Болотова зі сторони правоохоронних органів не було. Не було ніякої заборони на його виїзд за кордон".

"В мене питання до ГПУ, Державної прикордонної служби, СБУ і до всіх, хто розказує всій країні, що проводить антитерористичну операцію. Як людина, на руках якої кров, убивства наших людей, розкол України, вільно виїхала за кордон? Що це за АТО, що це за кордони, коли він навіть не через посадку лізе, а через офіційний пункт?" - поцікавився політик.

"Це ганьба, зрада, саботаж, імітація боротьби з сепаратизмом і злочинністю. Насправді, як ми бачимо, ніякої боротьби не проводиться", - наголосив Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко про втечу Болотова: Як людина, на руках якої кров, вільно виїхала за кордон?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути