четвер, 28 травня 2020 17:56

Ляшко має найвищі шанси перемогти на довиборах у Чернігівщині - політолог

Ляшко має найвищі шанси перемогти на довиборах у  Чернігівщині - політолог
Политолог Олег Лесной считает, что появление экс-нардепа Олега Ляшко в округе в Черниговской автоматически выводит его в лидеры рейтингов

Колишньому народному депутату Олегу Ляшку нескладно буде перемогти на своєму окрузі на Чернігівщині.

Таку думку заявив політолог Олег Лісний, коментуючи можливе висування Ляшка на 208 окрузі, про яке активно говорять інсайдерські Telegram-канали. Про це пише "Знай.Юа".

"Чернігівщина - це базовий регіон Ляшка, котрий, не дивлячись на політичні зміни та перипетії в українському політикумі, беззаперечне політичне лідерство президента Зеленського по всій країні, все одно дає реальний математичний шанс на перемогу. Він - батько регіону, тож переможе на окрузі в силу кількості зроблених раніше там справ", - вважає Лісний.

За словами політолога, національна соціологія та соціологія округу - дві великі різниці, в яких явна перевага на боці того, хто там неодноразово перемагав.

"А враховуючи можливі політичні союзи Ляшка та Юлії Тимошенко, перемога на Чернігівщині - беззаперечна", - додає експерт.

На думку політолога, "Слуга народу" в силу кадрового голоду, про який згадував президент на своїй прес-конференції, не зможе знайти гідного кандидата для перемоги. Як приклад Лісний наводить перемогу Юлії Світличної в окрузі на Харківщині. Тому, каже експерт, існує вірогідність, що аналогічна ситуація повториться на Чернігівщині.

Резюмуючи, Лісний додав, що український електорат дуже сентиментальний та вдячний - тож голосує серцем, що неодноразово доводив і на президентських, і на парламентських виборах.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко має найвищі шанси перемогти на довиборах у Чернігівщині - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути