вівторок, 24 липня 2012 11:08

Ляшко ламав прапори "регіоналів" і вимагав заборонити партію
5

Фото: Фото: прес-служба Радикальної партії

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко не дозволив розгорнути прапори Партії регіонів на урочистостях з нагоди газифікації села Сокиринці Срібнянського району, що на Чернігівщині.

Як повідомляє прес-служба Радикальної партії (РПЛ), Олег Ляшко відібрав і знищив символіку Партії регіонів, яка немає жодного стосунку до газифікації села.

"Я почав займатися газифікацією Сокиринців ще у 2008 році. З нашою допомогою люди нарешті отримали газ і вже не будуть хвилюватися, де на зиму взяти дрова, чи вугілля", - заявив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко виступив у Раді з відром картоплі і закликав "гнати владу в шию"

"Місцеве начальство хотіло "примазати" до цього свята Партію регіонів. Але я їм цього не дозволив. Так як вони не захотіли добровільно прибрати політичну символіку на святі, я знищив це регіоналівське лахміття. Сільська громада мене підтримала. Отак всю Україну ми звільнимо від цієї чуми – Партії регіонів", - заявив Олег Ляшко.

Регіоналівські прапори були причіплені до вудок хлопців, яким Партія регіонів заплатила по 10 гривень за участь у акції. Олег Ляшко віддав хлопцям гроші за поламані вудки, але попередив, що якщо вони на ці вудки замість риби знову почеплять партійні прапори, то повернуть йому вдвічі більше грошей.

Цікаво, що пану Ляшку постійно заважали жіночки у вишиванках. Хлопцям у кінці Ляшко дав купюру номіналом в 200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко ламав прапори "регіоналів" і вимагав заборонити партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути