четвер, 10 травня 2012 12:49

Ляшко хотів зняти туфлі з Рудьковскього, за що отримав штурхана
6

Фото: Фото: стоп-кадри з YouTube

На Чернігівщині екс-міністр транспорту Микола Рудьковський та депутат Радикальної партії Олег Ляшко ледь не зчинили бійку.

Стався інцидент під час святкувань Дня Перемоги у Прилуках. Принаймні так значиться під відеороликом, оприлюдненим у YouTube, пише ТаблоID.

Річ у тім, що баритональному басу Ляшку вимкнули мікрофон. І сталося це одразу після того, як ветеранів у Прилуках привітав колишній скандальний міністр Микола Рудьковський.

Ляшко, викрикуючи, аби "Беркут" не робив на святі політику, почав вимагати, аби йому мікрофон уключили. А доки цього не сталося, вирішив трохи пополивати брудом "банду Партії регіонів" і самого Рудьковського.

Так, Олег Валерійович із надривом докоряв Рудьковському. Найбільше, здається, допекли Ляшку туфлі Рудьковського, які за словами "радикала", коштують 10 000 доларів і зроблені з крокодилячої шкіри.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ляшко хотів випити горілки з ворогом українського сиру і закусити салом

"Пан Рудьковський, кандидат від влади, бажає здоров'я. Подивіться – він у туфлях з крокодилячої шкіри! Вони коштують десять тисяч доларів! Продай свої туфлі і роздай людям гроші на пенсії!" – обурювався Ляшко, який, як видно, у дорогому гардеробі розбирається аж так, що на око може визначити і те, що шкіра на туфлях з крокодила, і те, на скільки таке взуття "тягне", зауважує видання.

Якоїсь миті Олег Валерійович підійшов до Рудьковського, і той його штурхонув. Однак бійки таки не сталося.

Втім, білим та пухнастим у Ляшка лишитися не вийшло. З натовпу людей, що стали свідками такого "концерту", чулися вигуки на його адресу:

"А за шо ТИ живеш?"

Однак, депутат Верховної Ради подібні закиди з успіхом "не почув" і наостанок затяг пісню:

"День Победы, как он был от нас далёк…"

Зараз ви читаєте новину «Ляшко хотів зняти туфлі з Рудьковскього, за що отримав штурхана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути