середа, 02 жовтня 2013 14:08

Ляшко: "Гріти чайник, щоб помити голову - це вже навіть для мене занадто"

Ляшко: "Гріти чайник, щоб помити голову - це вже навіть для мене занадто"
Фото: metayogg.at.ua

Нардеп Олег Ляшко вважає, що відсутність гарячої води в кранах киян — це недбалість голови КМДА Олександра Попова, через що його варто покарати.

Про це він написав в своєму блозі на Gazeta.ua.

"Не знаю, як у вас, а у мене в квартирі (будинок на Печерську) вже кілька днів немає гарячої води. В таку холоднючу погоду це відверте знущання. Багато чого у житті було, для мене не проблема митися холодною водою, але, погодьтесь, це неприємно", - написав він.

Водночас, він додав, що "гріти чайник, щоб помити голову - це вже навіть для мене занадто".

"А чому моя дружина і донька теж мають мерзнути?!.. І так само десятки тисяч інших жінок і дітей! А як людям літнього віку?!... За таку недбалість у міському господарстві - Попова слід утопити в Дніпрі, пустивши під лід. Накинувши камінь йому на шию, бо гівно не тоне", - додав він.

"Якби я був мером Києва - такого кошмару ніколи б не було, опалення давно увімкнули б, а за два дні без гарячої води - своїми руками відірвав би яйця всім, кому треба. Натомість ми мерзнемо. А вони там сьогодні планують чергову нелегальну сесію Київради - та краще водопостачанням займіться і опаленням, держиморди!", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: "Гріти чайник, щоб помити голову - це вже навіть для мене занадто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути