Ексклюзиви
неділя, 13 квітня 2014 18:15

Ляшко готовий перейти в опозицію та очолити народне ополчення

Ляшко готовий перейти в опозицію та очолити народне ополчення
Фото: telegraf.com.ua

Кандидат у Президенти України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко у неділю виступив на Майдані, де заявив, що готовий перейти в опозицію.

За словами народного обранця нова влада нагадує йому Директорію УНР 1918 року. Ляшко порівняв Турчинова з Винниченко, Парубія з Петлюрою, а Яценюка з Чехівським.

"Вже за кілька місяців після того, як Директорія прийшла до влади - вони крок за кроком почали втрачати країну через наступ московських окупантів. І, зрештою, втратили зовсім. Те, що в.о. Президента Турчинов та інші можновладці залишаться без своїх нинішніх статусів - ну, і хрін з ними. Біда у тому, що через слабкість та недолугість владної вертикалі Україна сьогодні має серйозну загрозу бути стертою з карти світу",- написав Ляшко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Кандидат у Президенти впевнений, що нова влада не чує голос Революції, бо вимоги Майдану на 90% не виконані. І тому якщо чинна влада продовжить свою бездіяльність, Ляшко піде в опозицію та очолить народне ополчення.

"На небі Військо Ангелів Небесної Сотні плаче від того, що не за те вони гинули, аби сьогодні Батьківщину шматували і гвалтували окупанти",- каже Ляшко.

Також народний депутат вбачає логіку у словах свого товарища, який каже: "Якщо буде Друга хвиля Революції - є загроза того, що цим вдало скористається Москва - і ми втратимо країну. Водночас, дивлячись на дії нинішньої влади - без Другої хвилі ми втратимо країну легально..."

Депутат, як і мільйони українців, яким болить знищення рідної держави, пообіцяв проклясти нинішню владу, якщо вони "жуватимуть соплі" переговорами із терористами-сепаратистами. А якщо влада схаменеться і нарешті почне діяти рішуче - у цій непростій ситуації - Ляшко всіляко їх підтримуватиме, аби захистити Україну від окупантів.

"Бездіяльність у критичній ситуації - гріх. Відтак я висуваю новій Директорії жорсткий, але необхідний, ультиматум: або вони починають діяти рішуче, або я переходжу у жорстку безкомпромісну опозицію. Не знаю, як це сприйме суспільство, але мені плювати на рейтинги, коли йде мова про долю держави. Я балотуюсь у Президенти Соборної України, але при всій любові до Галичини, не хочу бути Президентом Західно-Української Народної Республіки. Наш святий обов'язок - захистити Схід і Південь. Наступний крок - повернути Україні Крим. Україна повинна бути Великою Державою, а не "бідним родичем" поважних сусідів, які рейдерськи захопили у неї частину квартири",- пише Ляшко у Facebook .

Головною проблемою Неодиректорії кандидат у Президенти вбачає у сподіванні влади на мирне врегулювання ситуації і паньканні із окупантами та їх посібниками.

"Вони вже три місяці мордували людей холодом і важкими у побутовому сенсі умовами Майдану, наївно думаючи, що тиранію Януковича можна здолати мирним протестом, співами-танцями на Майдані та героїчним нарізанням бутербродів у Будинку профспілок. Путін - ще жорсткіше Януковича. Тому вирішити ситуацію мирно можна лише наступним чином: здати Схід і Південь без бою. Як Крим. Що, власне, наразі і відбувається... А далі насолоджуватися життям у Києві і Львові, поки нахабна кремлівська хунта не дійшла і сюди. ...Із сепаратистами потрібно діяти радикально!. Арешт або ліквідація", - заявив Олег Ляшко на Майдані.

Ляшко наголосив, що у 1991 році українцям за великим рахунком більше пощастило - історичний збіг обставин подарував Україні свободу. Сьогодні ж кандидат у Президенти закликає боротись за нашу Незалежність.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко готовий перейти в опозицію та очолити народне ополчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути