неділя, 26 травня 2013 20:00

Ляшко: До 60 років "Румун" стане головою "регіоналів", а може й "доросте" до президента

Ляшко: До 60 років "Румун" стане головою "регіоналів", а може й "доросте" до президента
Олег Ляшко. Фото: file.liga.net

Позафракційний народний депутат Олег Ляшко переконаний, що Вадима "Румун" Тітушко може до 60 років очолити Партію регіонів, тому що це буде "цілком заслужено по їхнім міркам і поняттям".
Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Зараз влада демонструє всій країна вседозволеність та безкарність, це сигнал – продовжуйте далі бити, нападати, і відбудетесь легким переляком", - висловив думку політик, коментуючи те, що Тітушка випустили під заставу майже 23 тис грн.

"Сьогодні цьому Вадиму 20 років, а до 60 він стане головою Партії регіонів, тобто замінить Азарова. Вони ж всі починали із мордобоїв. Може дорости і до президента із такою біографією. Цілком заслужено по їхнім міркам і поняттям", - додав він.

Окрім того, на його думку, "суспільство заведене, та збурене".

"У "Регіонів" є все - і влада, і суди, і прокуратури, і виборців, але так само у них є своя опозиція, бо оці Яценюки, та вожчики – вони грають на руку Регіонам, використовуючи обурення суспільства", - підкреслив Ляшко.

Також, позафракційний народний депутат Олег Ляшко наголосив, що "Януковичу немає про що переживати, коли на чолі опозиції такі вожді, він може спати спокійно в своєму Межигір'ї".

"Тітушка, якщо й чекає якесь покарання, то номінальне, аби показати, що "справедливість" торжествує, але вони не для того їх наймали, аби потім наказувати", - зазначив Ляшко.
Окрім того, він наголосив: "Заради справедливості, чим "Свобода" відрізняється від них, чим відрізняються їхні бойовики? Як про "свободівців", то пишуть – активісти "Свободи", а як про найманих бандитів Партії регіонів пишуть – бандити. А вони один одного варті. А хіба під опозиційними прапорами не ходили за гроші? Взагалі треба припинити профанацію. Народ обурюється, але поки на кухні, бо вони не бачать лідерів, за якими можна було би піти. Це і є найбільша трагедія, тому поки нічого й не відбувається".

Нагадаємо, 18 травня у центрі Києва пройшов опозиційний марш та віче в межах акції "Вставай Україно!". Паралельно ПР організувала антифашистський мітинг. Під час акцій сталася бійка між прихильниками ПР та свободівцями. На мітингу побили журналістку 5 каналу та фотокора "Комерсанта".

Як повідомлялося, члена спортивного клубу Вадима Тітушка міліція затримала 20 травня за підозрою у нападі на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя під час акції 18 травня у Києві. А вже 22 травня суд постановив випустити під заставу Вадима Тітушка.

21 травня міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що на підставі отриманих доказів слідчий перекваліфікував дії зі статті "умисне легке тілесне ушкодження" на ч.2 ст.296 "хуліганство".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: До 60 років "Румун" стане головою "регіоналів", а може й "доросте" до президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

126

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути