Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2018 16:33

Ляшківці у звіті забули про коштовні іномарки

Ляшківці у звіті забули про коштовні іномарки
"Радикальна партія" Олега Ляшка не вказала у звіті дорогі автомобілі, якими вони користувались минулими роками. Фото: Цензор.НЕТ

"Радикальна партія" Олега Ляшка не згадала у річному звіті про три іномарки, якими користують нардепи. Про це повідомляє "Главком".

Радикальна партія офіційно користується всього двома орендованими автомобілями. У річному звіті вони не написали про Cadillac Escalade, Renault Trafic, Nissan Patrol. Однак два останні автомобілі вказали у звіті за третій квартал 2017 року, а Cadillac Escalade – у звіті за другий квартал 2017 року.

Cadillac за $110 тис. у Олега Ляшка побачили в лютому 2015-го року. Тоді лідер "радикалів" пояснив, що орендує автомобіль.

За 2016 і 2017 роки у Радикальній партії не з'явилося нового нерухомого майна. Основні статки, якими володіє партія, перебувають у неї на праві користування. Так, лідер партії Олег Ляшко на безоплатній основі передав партії у користування офісні приміщення на Кловському узвозі, 7-А. Їхня загальна площа - 182,8 кв. м.

За адресою Кловський узвіз, 7, Радикальна партія орендує ще одне нежитлове приміщення площею 325,3 кв. м. у ТОВ "Омара". Ця юридична особа є правонаступником ТОВ "Наутілус-Інвест 2006", у якого партія орендувала те саме приміщення у попередньому звітному періоді. Засновником і потенційним кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "Омара" є Юроп Трейд Організейшн Лімітед Моріс Волтерс (Сполучене Королівство). Зокрема, у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань використане формулювання "якщо". ТОВ "Наутілус-Інвест 2006" також у засновниках має іноземну юридичну особу - Огмаліс Трейдінг Лімітед (Кіпр), кінцевим бенефіціарним власником є - Огмаліс Трейдінг Лімітед - Решам Хурволах (Франція, Париж).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шанси пройти у другий тур мають троє кандидатів у президенти - політолог

Цю юридичну особу неодноразово пов'язували із депутатом від Радикальної партії Сергієм Рибалкою. Саме у неї він орендував у 2016 році офіс і автомобіль Mercedes-Benz S450. Ще один офіс загальною площею 14,10 кв. м. орендується у ТОВ "Фармацевтична компанія "Здорова родина" і розміщується у Сокирянах Чернівецької області. В оренді перебувають і два автомобілі: – ГАЗ 3123 1995 року - власник Верес Віталій Васильович, смт Іванків, Київська область; – Renault Master 2002 року – власник Бардаш Олег Миколайович, с. Шибене Київської області.

Голова "Радикальної партії" Олег Ляшко продав майна на 16 млн грн. Покупцем вказав екс-регіонала та близького до Ріната Ахметова Олександра Риженкова. Батько екс-регіонала є генеральним директором ТОВ "Метінвест Холдинг" – компанії, що належить Ахметову та його бізнес-партнеру, народному депутату Вадиму Новинському.

Зараз ви читаєте новину «Ляшківці у звіті забули про коштовні іномарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути