середа, 15 грудня 2010 09:21

Ляпіна: Ми отримали не бюджет, а "фільчину грамоту"

Ляпіна: Ми отримали не бюджет, а "фільчину грамоту"

У другому читанні проект Державного бюджету на 2011 рік суттєво відрізнятиметься від проголосованого за основу. Про це сказала народний депутат України із фракції НУ-НС Ксенія Ляпіна.

"Бюджет у видатковій своїй частині має серйозну ваду. Ми не розуміємо, які будуть видатки. Тому що видатки прописані за бюджетними розпорядниками, яких вже у природі немає. І навіть якщо вони будуть ліквідуватися протягом 2 місяців – це нічого не означає", - зауважила парламентарій.

"Це означає, що ці органи не мають бути бюджетними розпорядниками. Бюджетними розпорядниками мають бути ті органи, які зараз є, і вони як правонаступники мають дофінансувати 2 місяці тих, хто звільняється і допрацьовує, закінчує роботу того чи іншого органу або переходить в інший орган. Але ніяк вони не можуть бути бюджетними розпорядниками і виконавцями державних програм", - зазначила політик.

Ляпіна наголосила, що "ми розуміємо, що отримали не бюджет, а "фільчину грамоту". Тобто, за словами нардепа, насправді бюджет, коли він буде доопрацьований до другого читання, скоріш за все, дуже сильно відрізнятиметься від того, що є зараз.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила проект закону "Про державний бюджет України на 2011 рік" за основу.

ІМК

Зараз ви читаєте новину «Ляпіна: Ми отримали не бюджет, а "фільчину грамоту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути