Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2010 16:23

Ляпіна, Кендзьор і Стойко їдуть боронити своїх людей від Януковича

Нардепи групи "За Україну" поспішають на допомогу своїм активістам, які наразі заблоковані працівниками міліції біля палацу "Україна".

Про це "нунсівка" Ксенія Ляпіна повідомила в коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали активістів партії "За Україну!", які сьогодні мали намір провести акцію "Лапша і мильні бульбашки від Януковича". Серед затриманих є заступник голови партії "За Україну!" Юрій Зубко.

"Затримані активісти наразі не в міліції. Їх оточили і тримають. Ми якраз їдемо їх виручати, виводити з оточення міліції. Будемо діяти по закону. Вони (правоохоронці - ред.) не мають права їх затримувати. Це люди, у яких є документи, щодо них у міліції не може виникнути підозр. Ми, як народні депутати, дамо додаткову підставу не вважати активістів терористами, щоб їх не могли затримати", - розповіла Ляпіна.

"Будемо вимагати від міліції повернутися в правове русло. Якщо міліціонери, які затримали активістів, не показуватимуть свої посвідчення будемо викликати ще один наряд міліції. Нехай сама міліція розбирається, що це були за люди", - зазначила "нунсівка".

Ляпіна також повідомила, що, крім неї, на допомогу протестувальникам їдуть всі депутати групи "За Україну". Серед них Володимир Мойсик, Іван Стойко, Ярослав Кендзьор.

Лідер групи Вячеслав Кириленко, за словами Ляпіної, буде на місці подій раніше за своїх колег.

Фото: Прес-служба "За Україну"
Зараз ви читаєте новину «Ляпіна, Кендзьор і Стойко їдуть боронити своїх людей від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути