четвер, 12 травня 2011 16:33

Львівському губернатору порадили застрелитися
6

Фото: Фото: Денис Мандзюк

Депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Ірина Сех запропонувала губернатору області Михайлу Цимбалюку застрелитися через недотримання слова офіцера.

"Я написав заяву про відставку, щоб застерегти від кримінальної відповідальності представників "Свободи", - заявив сьогодні на позачерговій сесії Львівської обласної ради голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк. - Не хочу говорити, яким чином депутати від "Свободи" потрапили у мій кабінет. Але якби я не написав заяву, можна було би відкривати кримінальну справу за перешкоджання роботі державного органу. Я не тримаюся за посаду. Але прийняти мою відставку може тільки та людина, яка мене на цю посаду призначила — президент України".

Цимбалюк зазначив, що його перед 9 травня інформували про відсутність організованих груп проросійських партій з Криму та Одеси.

"Мене інформували, що жодної організованої групи з Одеси і Криму до Львова не виїхало, - розповів Цимбалюк. - Потім було повідомлення, що своїм ходом приїхали шість чоловік. Пізніше з'явилася інформація ще про чотирьох. Хто ці люди, чому їх пропустили на територію Пагорба слави — повинні з'ясовувати правоохоронні органи", - наголосив губернатор.

"Перед 9 травня ви обіцяли по телебаченню, що не допустите сутичок у Львові. Справжній офіцер, коли не дотримується слова, приставляє до скроні пістолет", - звернулася до Цимбалюка, який є генерал-майором міліції, Ірина Сех.

Зараз ви читаєте новину «Львівському губернатору порадили застрелитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути