вівторок, 24 травня 2011 15:21

Львівська облрада проголосувала за розпуск "філії" Януковича на чолі з Литвином

Львівська облрада проголосувала за розпуск "філії" Януковича на чолі з Литвином

Депутати Львівської обласної ради висловили недовіру Верховній Раді України. "За" таке рішення проголосувало 73 депутати під час сесії Львівської обласної ради 24 травня.

Як зазначається у зверненні, Верховна Рада потрапила у проблемне становище щодо своєї легітимності. Йдеться про те, що народ не обирав чинний депутатський корпус під нові повноваження, а також не обирав чинної більшості, яка утворилася шляхом приєднанням шляхом "тушок".

"Депутати Львівської обласної ради з тривогою сприймають невпинне перетворення Верховної Ради України на заручника політичних ігрищ парламентської більшості. Ця більшість знищує парламентаризм в Україні, ігноруючи права, законодавчі ініціативи опозиції, перетворюючи парламент на філію виконавчої гілки влади", - зазначено у зверненні.

Також у ньому наголошується, що замість проведення швидких і ефективних реформ, більшість у парламенті займається популізмом, проведенням псевдореформ, збільшенням видатків на утримання чиновницького апарату, а простих громадян доводить до зубожіння.

"Тому депутатський корпус Львівської обласної ради вважає, що Верховна Рада із такою більшістю вичерпала кредит довіри українського народу і повинна бути розпущеною", – сказано у зверненні, спрямованому до президента Віктору Януковичу.

Нагадаємо, раніше Львівська облрада звернулася до Януковича із проханням висловити недовіру прем'єр-міністрові, Кабінету міністрів та відправити їх у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Львівська облрада проголосувала за розпуск "філії" Януковича на чолі з Литвином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути