середа, 22 січня 2014 13:54

Львів починає приймати поранених з Києва - Садовий

Львів починає приймати поранених з Києва - Садовий
Активісти Евромайдана бояться звертатися в лікарні Києва. Про це заявив мер Львова Андрій Садовий.

"Сьогодні Львів починає приймати поранених з Києва. Це наша важка робота, яку ми повинні якісно організувати, тому що люди бояться в Києві лягати в лікарню. Сьогодні Львів чітко проявив свою позицію, коли ми підтримали всіх хлопців, які служать у Внутрішніх військах і не хочуть нікуди їхати. Вони попросили людей, щоб заблокували їх. Ця робота чітко ведеться і є розуміння людей, тому що ми всі українці, ми хочемо нормально жити у своїй країні. Дуже багато львів'ян сьогодні поїхали в Київ, вони мають свою позицію, вони її виражають, вони не бояться. Тому сьогодні, якщо говорити про дії, їх треба робити", - цитує Садового УНІАН.

Нагадаємо, в Києві на вул. Грушевського з 19 січня тривають сутички між мітингувальниками та правоохоронцями. Сьогодні спецназ зачистив вулицю і Європейську площу, відтіснивши мітингувальників до Майдану Незалежності.

Раніше Садовий заявляв, що Львів готовий приймати постраждали в ході зіткнень демонстрантів з силовиками і готовий дати відсіч спецназу.
Зараз ви читаєте новину «Львів починає приймати поранених з Києва - Садовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути