понеділок, 22 серпня 2011 14:01

Луганська міліція готова супроводжувати націоналістів до Києва туди-назад

Луганська міліція готова супроводжувати націоналістів до Києва туди-назад

Луганська міліція напередодні Дня Незалежності обдзвонює представників політичних сил націоналістичного спрямування. Співробітники міліції цікавляться - чи поїдуть луганчани до Києва 24 серпня.

Про це повідомив член Конгресу українських націоналістів Олександр Антонов.

"Вчора о 17:05 мені зателефонували з Ленінського райвідділу міліції, запитали до якої партії я зараз належу і чи збираємося ми їхати 24-го числа до Києва", - розповів Антонов.

Коли представник КУНу відповів, що нікуди не збирається, за його словами, співробітник міліції вибачився за турботу і подякував за відповіді.

Представник громадської організації "Луганці" Сергій Коваленко також стверджує, що йому телефонували з міліції з подібним запитанням.

"У п'ятницю подзвонили з ленінської і міської міліції і запитали, чи очолюю я зараз "Свободу" і чи поїдемо ми 24 серпня до Києва. Напевно, бояться початку великих протестів", - розповів Коваленко.

За словами начальника ЦГЗ УМВС в Луганській області Тетяни Погукай, напередодні масових заходів міліція завжди з'ясовує, скільки людей планує взяти в них участь.

"Завдання міліції - розповісти можливим учасникам акцій про те, як потрібно себе вести, щоб не було масових заворушень. Якщо вони їдуть на автобусі, міліція з'ясовує, чи потрібний супровід. Співробітники правоохоронних органів піклуються про те, щоб усі наші повернулися додому живими і неушкодженими", - розповіла Погукай.

Зараз ви читаєте новину «Луганська міліція готова супроводжувати націоналістів до Києва туди-назад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути