Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2018 14:24

Луценко знову згадав про Медведчука

Луценко знову згадав про Медведчука
Генеральна прокуратура вивчає причетність Віктора Медведчука до теракту Надії Савченко та Володимира Рубана. Фото: Еспресо.TV

Генеральна прокуратура вивчає причетність лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука до тератку, що готували нардеп Надія Савченко та Володимир Рубан.

Про це сказав Генпрокурор Юрій Луценко під час прес-конференції щодо справи Савченко й Рубана.

"Справа Савченко та Рубана — це не про українських терористів. Це справа українських виконавців, підготовленого й озброєного Москвою теракту. Чи причетні інші українські громадяни? Наразі слідство не довело цього. Але робота в цьому напрямку триває. У цьому контексті ми ретельно вивчаємо і роль Медведчука.

Ми у цій справі бачимо не лише роль Савченко і Рубана. Бачимо відомих старших офіцерів, військових Російської Федерації. З їх дозволу молодші офіцери і рядові учасники терористичних загонів завантажували зброю Рубану і Савченко. Жоден із боєприпасів не зберігався на території України. Це чергова спроба Кремля організованої атаки на Україну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва включає новий план

Раніше, генпрокурор Юрій Луценко казав, що в прокуратури є запитання до діяльності "Українського вибору" як центру антиукраїнської пропаганди. За планом Москви вони організовували сепаратистську та федералістичну діяльність. Тоді ж Луценко казав про ймовірну причетність Віктора Медведчука до діяльності Володимира Рубана й Надії Савченко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко знову згадав про Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути