пʼятниця, 25 грудня 2009 15:16

Луценко знає, хто готує фальсифікації: "Є окремі діячі"

Луценко знає, хто готує фальсифікації: "Є окремі діячі"

Міністр внутрішніх справ України, лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко заявив, що МВС має в своєму розпорядженні інформацію про підготовку до фальсифікацій на президентських виборах з боку однієї з політичних сил.

"Є певна інформація про підготовку фальсифікацій окремими політичними діячами", - сказав він на прес-конференції в Рівному в п"ятницю.

На уточнююче питання, яка саме політична сила і яким способом готує фальсифікації, Луценко відповів: "Найближчим часом відповідь буде публічною, але анонсувати спецоперацію МВС, принаймні, безглуздо".

Крім того, Луценко унеможливлює дострокового розпуску парламенту після президентських виборів.

"При перемозі Юлії Володимирівни Тимошенко парламент залишиться на місці. Виконуючим обов"язки прем"єра залишиться Турчинов (в даний час перший віце-прем"єр Олександр Турчинов). У парламенті сформується стійкіша більшість", - сказав він.

"Більш того, я прогнозую, що мало яке засідання уряду обходитиметься без президента. Вона (Тимошенко) особисто контролюватиме виконання поставлених завдань.

Як ви знаєте, при президентові Тимошенко будь-який прем"єр, парламент будуть лише виконавцем тієї функції, для якої вони, власне призначені", - сказав Луценко.

За його словами, "якщо відбудеться інший варіант (теоретично), також розпуск парламенту навряд чи можливий", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Луценко знає, хто готує фальсифікації: "Є окремі діячі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути