вівторок, 20 листопада 2012 11:22

Луценко закликав суд показати Коксу і Кваснєвському, що ще є правосуддя в Україні
8

Фото: Фото: facebook.com

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав суд показати екс-президенту Польщі Олександру Кваснєвському і колишньому президенту Європарламенту Пету Коксу, що ще є правосуддя в Україні.

"Я не бачу потреби розглядати мою кримінальну справу. З нормальної точки зору мій термін закінчується за 40 днів. Можна було б махнути рукою, але тут сьогодні буде відбуватися суд над Печерським судом. Можливо, і суд над всією системою правосуддя в українській столиці. Саме тому я прошу вас хоча би перед високою комісією: паном Коксом і паном Кваснєвським показати, що в Україні ще залишилося право, і хоча б в якомусь судді викликати усіх заявлених свідків, бо викликали лише третину. Щоб хоч який небудь суд витребував усі документи, які заявив захист", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції вважають, що більш радикальні позиції допоможуть претендувати на лідерство в ній — експерт

Також він попросив суд вислухати усіх свідків, у тому числі і Донського "Якого прокуратура записала у свідки, а потім обгадила і злякалась показати суду". Він сказав, що за слухання показів Донського є ключовим у цій справі.

Зараз ви читаєте новину «Луценко закликав суд показати Коксу і Кваснєвському, що ще є правосуддя в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути