понеділок, 06 жовтня 2008 09:26

Луценко: Загибель "Нашої України" очевидна

Луценко: Загибель "Нашої України" очевидна
У "Нашої України" немає жодних шансів залишитися серйозною політичною силою. Таку думку висловив Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв"ю виданню "Дзеркало тижня".

"Вона неминуче перейде в розряд політичного дріб"язку", - переконаний глава МВС.

"Віктор Андрійович сам зруйнував 14-відсотковий блок і в результаті отримає (в кращому разі) дві-три сили з підтримкою у 3-4%. В цьому випадку мова піде не про політичних гравців, а всього лише про рядових учасників біржових парламентських торгів", - вважає Міністр.

"Якщо почнеться кампанія, я особисто ставитиму виборцям лише одне запитання: з ким "Наша Україна" збирається створювати коаліцію? З БЮТ? Тоді навіщо було її руйнувати? З Партією регіонів? Тоді навіщо було брехати?" - сказав Луценко.

"Відсутність виразної, чесної, прийнятної для суспільства відповіді, очевидно. Така ж очевидна загибель "Нашої України" як самостійної, реальної, демократичної сили", - відзначив глава МВС.

Нагадаємо, раніше Луценко виключив співпрацю з нинішньою або майбутньою політичною силою Президента Віктора Ющенка, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Загибель "Нашої України" очевидна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути