понеділок, 14 січня 2013 13:35

Луценко за три місяці заробив 50 гривень

Луценко за три місяці заробив 50 гривень
Фото: liga.net

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який відбуває покарання у Менській виправній колонії в Чернігівській області, за три місяці заробив на заклеюванні конвертів 50 гривень.

Про це він розповів під час побачення з кореспондентом видання "Комерсант-Україна" у колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко: Ахметов - "консерва" Януковича

Луценко міг би заробити і більше, але його заяву про переведення в столярний або слюсарний цехи керівництво колонії не задовольнило. Втім, як зазначив журналіст, витрачати гроші в колонії особливо ніде: в магазині на території дуже бідний асортимент, в основному тільки сік і ковбаса.

У вільний від роботи час колишній міністр читає книги і вивчає англійську мову. Він також дивиться телевізор - але тільки випуск новин.

"Весь інший час іде якась маячня ... Ці серіали, як їх там ..."котики", "рятувальники". Це все як би з життя ментів, але життя не справжнє, карикатура. Та ще й з двоголовим орлом. Але співкамерникам подобається", - поскаржився Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа від нас вже чекає не балачок, а конкретних дій - нардеп

За словами ув'язненого, у Мені йому зробили "в'язницю у в'язниці". Його і ще кілька людей відселили у спеціальний барак (раніше там був штрафний ізолятор), і тому він не бачить і не спілкується з тими, хто живе в "Локалі" - трьох основних будівлях по типу гуртожитків, де міститься понад півтисячі ув'язнених колонії № 91. Так що його коло спілкування обмежене 10-15 людьми, з урахуванням охоронців.

Зараз ви читаєте новину «Луценко за три місяці заробив 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути