середа, 01 травня 2013 08:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Луценко: "Тимошенко має бути звільнена"

Луценко: "Тимошенко має бути звільнена"
Фото: ru.wikipedia.org

Абсолютно передбачувано Євросуд підтвердив незаконність арешту Юлії Тимошенко.

Про це, коментуючи рішення ЄСПЛ по справі Тимошенко проти України, написав у Facebook екс-міністр Юрій Луценко, передає прес-служба Луценка.

"Щоб там не белькотіла ГПУ, це означає, що за вказівкою Януковича організована прокурорсько-суддійська група свідомо порушила ратифіковану Верховною Радою України міжнародну конвенцію, яка згідно українського закону і при старому і при новому КПК є джерелом права в Україні", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко буде на свободі — екс-нардеп

Він також зауважує, що "не приходиться розраховувати, що гарант Конституції - він же організатор політрепресій - зніме з посад причетних до скоєного посадового злочину осіб".

"Отже, прийдеться знімати такого гаранта", - наголошує політик і додає: "Але спершу Юлія Тимошенко має бути звільнена. Її арешт - незаконний. Це вже не політичне гасло, а правовий висновок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сталін сидить у кожному з нас, але країна має достатньо енергії, щоб змінитися" - Луценко

"Наступний крок - звільнення України. Для цього треба зламати каральний холдинг ГПУ-МВС-суди шляхом його розпуску, прийняття європейської законодавчої бази та набору нового персоналу через детектор брехні, погодження на провокацію хабаря та декларування видатків щодо правоохоронців, суддів та членів їх родин", - резюмує Юрій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Тимошенко має бути звільнена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути