Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2013 08:21

Луценко створив офіційну сторінку мережі Facebook

Луценко створив офіційну сторінку мережі Facebook
Юрій Луценко. Фото: job-sbu.org

Сьогодні вночі Екс-міністр МВС Юрій Луценко створив офіційну сторінку в мережі Facebook.

Луценко привітав усіх в мережі Facebook і завантажив відеозвернення.

'З нашої країни виїхало мільйони людей, а ще більше мріє з неї втекти. І це абсолютно зрозуміло, адже нинішня українська держава стала головною загрозою для кожного українця. Я відчуваю своєю місією повернути Україні надію, разом з вами написати нову візію української держави, в якій за щастя народитися, комфортно жити і за яку варто при необхідності віддати життя. Другим своїм завданням я бачу зусилля по висуненню єдиного кандидата від української опозиції на президентських виборах 15-го року. Я думаю, що не помилюся, якщо скажу, що всі розуміють - це єдиний варіант для перемоги над нинішнім режимом", - наголосив він.

"При чому зробити це треба ще цього року. Я буду робити все, щоб так і сталося. При потребі закрию всіх кандидатів в кімнату, аж поки з  неї не піде білий дим, і ми не дізнаємося єдиного кандидата, який переможе Януковича...Третім своїм завданням я бачу, маючи програму нової української республіки, маючи єдиного кандидата в президенти, підняти мільйони людей на досягнення перемоги. Я думаю, що головне - об'єднати зусилля не тільки партій, але і українського суспільства. Бо тільки колосальна потуга реєстрового українського опозиційного козацтва з загальним посполитим рушенням, як це було в 2004 році, здатна викурити цю владу із зайнятих ними владних кабінетів. Я буду робити все, що знаю, що вмію і в що вірю, щоб так і сталося. Взагалі, найбільше, що б я хотів би принести в українську політику - це оптимізм, віру в свої сили. Я знаю, що коли об'єднуються небайдужі люди, які думають не про гроші чи посади, а про країну, то те, що ще вчора здавалося фантастикою, стає реальністю. Мій акаунт в фейсбуці, моя електронна пошта - саме для того, щоб такі люди об'єдналися', - сказав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко піде в політику і має перевагу над іншими опозиціонерами - політолог

Нагадаємо, нещодавно у мережі Facebook з'явилися фальшиві сторінки від імені Луценка. Прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган повідомляла, що офіційна сторінка політика  Луценка у мережі Facebook буде відкрита у понеділок, 15 квітня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Луценко створив офіційну сторінку мережі Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути