Ексклюзиви
пʼятниця, 20 березня 2009 16:07

Луценко силою притягне Балогу на допит до слідчого із Закарпаття

Луценко силою притягне Балогу на допит до слідчого із Закарпаття
Допитати главу Секретаріату Президента Віктора Балогу вимагає слідчий із Закарпаття. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в Донецьку.

"Я його допитувати не хочу. Але слідчий в Закарпатті, який розслідує справу про вбивство, вважає потрібним допитати пана Балогу", - відзначив Луценко.

При цьому Луценко запевнив, що МВС прикладе всі зусилля в рамках закону, щоб допит відбувся.

"Йому буде направлена повістка і він повинен буде з"явитися і дати правдиві свідчення, - відзначив Юрій Луценко. - В іншому випадку буде застосований силовий привід, як це було з іншими високопоставленими особами".

Раніше в інтерв"ю "Фокусу" Луценко заявив, що його міністерство має намір допитати главу Секретаріату Президента Віктора Балогу у справі про вбивство у Закарпатті.

При цьому Луценко не уточнив, про який саме епізод йдеться і пообіцяв незабаром зробити спеціальну заяву з цього приводу.

На питання, чи будуть МВС проводитися ще якісь розслідування щодо Балоги, він відповів: "Будуть. Вони вже йдуть, я ніколи цього не приховував. Я вважаю, що чиновник такого рангу, який літає чартерними літаками, за які платять офшорні фірми, повинен відповідати згідно з чинним законодавством. Матеріали для цього зібрані, і я впевнений, що найближчим часом вони втіляться в кримінальні справи".

За матеріалами: Фокус, proUA.
Зараз ви читаєте новину «Луценко силою притягне Балогу на допит до слідчого із Закарпаття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути