понеділок, 06 лютого 2012 17:23

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко розповів, за що "регіонали" замовили проти нього справу

Луценко розповів, за що "регіонали" замовили проти нього справу

Справу проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка замовили депутати від Партії регіонів, яким не подобалось, що міністр МВС підтримує опозиційну Юлію Тимошенко.

Про це Луценко повідомив під час його допиту як підсудного.

"Кримінальна справа проти Луценка має свою передісторію. Як політичний діяч я підтримував Юлію Тимшенко на президентських виборах і не раз отримував за це погрози від Партії регіонів зняти мене тощо", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В протоколах допитів по справі Луценка перекрутили слова свідків – Гримчак

"Були чотири причини для негативної реакції на мої дії з боку Партії регіонів. Перша - це те, що МВС перед президентськими виборами виявило близько 1 млн 300 тис "мертвих душ" у списках виборців. Друге — МВС зірвало провокацію з так званими "депутатами-педофілами", яку розкрутили депутати-"регіонали", які і досі не покарані за це. Третє — МВС не допустило виготовлення додаткових виборчих бюлетенів, які Партія регіонів друкувала на одному із донецьких заводів. І четверте — МВС забезпечило виконання закону про заборону підвозки людей і їх агітації у день виборів. Все це дуже не подобалось команді Януковича і після виборів від мене вимагали дистанціюватися від союзництва з Юлією Тимошенко", - розповів екс-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко судять за закритими дверима

Луценко вважає справу проти нього "політично вмотивованою розправою".

"Справа відверто сфальсифікована і не має жодного відношення до боротьби з корупцією. Жодних доказів незаконності моїх дій слідство суду не надало", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, за що "регіонали" замовили проти нього справу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути