понеділок, 19 вересня 2011 10:55

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко розповів, як його "морально гвалтує" прокуратура

Луценко розповів, як його "морально гвалтує" прокуратура

Захист колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка подав клопотання судді Печерського районного суду Сергію Вовку про зміну запобіжного заходу підсудному.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Луценко заявив, що минулого тижня його двічі вивозили на дообстеження у медичний центр на Подолі, куди не запрошували лікарів Ткача та Швеця, які раніше встановили йому діагноз - цироз печінки.

Екс-міністр розповів, як до того до нього у СІЗО приходили невідомі лікарі, щоб взяти забирання крові, але тоді він відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко є моїм найбільшим розчаруванням у політиці – Мороз

Як повідомив Луценко, прокуратура шукає лабораторію, що напише діагноз, необхідний Генеральній прокуратурі - ніби у нього "кровь младенца".

Підсудний запропонував представника прокуратури придумати іншу причину утримання його за гратами, аніж відсутність діагнозу, "якщо дипломи вони не тільки за сало купили".

Луценко також звернувся до Вовка з проханням: "Позбавте мене морального гвалтування прокуратури, яка на чорне каже біле, а на катування - нормальні умови утримання".

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, як його "морально гвалтує" прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути