Ексклюзиви
середа, 23 березня 2011 19:19

На 23-му томі Луценку дозволили фотографувати матеріали справи

На 23-му томі Луценку дозволили фотографувати матеріали справи

Генеральна прокуратура дозволила екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку фотографувати при ознайомленні матеріали порушеної проти нього кримінальної справи. Про це повідомив його адвокат Ігор Фомін.

Як повідомляє прес-служба "Народної самооборони", за словами І. Фоміна, слідчий у справі Ю. Луценко задовільнив відповідне клопотання.

"Нарешті ми отримали те, чого вимагали з грудня місяця минулого року", - зазначив він.

На думку адвоката, використання фотоапарата прискорить процес ознайомлення з матеріалами кримінальної справи і дозволить раніше закінчити цей процес.

І. Фомін також додав, що точніші прогнози щодо термінів завершення ознайомлення з матеріалами справи можна буде отримати лише після того, коли дозвіл слідчого зреалізується на практиці.

На сьогоднішній день Ю. Луценко читає двадцять третій том кримінальної справи з 47.

За словами адвоката, екс-міністр почне вивчати матеріали з використанням фототехніки завтра, 24 березня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура перевірила умови утримання в СІЗО високопоставлених чиновників - зокрема, колишнього Міністра внутрішніх справ Ю. Луценка, колишнього першого заступника Міністра оборони Валерія Іващенка, колишнього Міністра охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчука, колишнього голови Державної митної служби Анатолія Макаренко.

Ю. Луценко був затриманий 26 грудня 2010 року, а наступного дня Печерський райсуд Києва змінив йому запобіжний захід з підписки про невиїзд на утримання під вартою на строк до 27 лютого. Після цього термін арешту був продовжений ще на 2 місяці - до 27 квітня.

Зараз ви читаєте новину «На 23-му томі Луценку дозволили фотографувати матеріали справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути