Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 12:12

Луценко розповів, що спільного між Саакашвілі і горе-ректором Мельником

Луценко розповів, що спільного між Саакашвілі і горе-ректором Мельником
"Ніяких істерик і криків не буде" - генпрокурор Юрій Луценко обіцяє апеляцію і докази у справі Міхеіла Саакашвілі. Фото: УНІАН

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі, як і підозрюваний у корупції екс-ректор Національної академії державної податкової служби Петро Мельник "перейшли червону лінію". Тому прокуратура продовжить судитися у справах обох. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко журналістам.

"Звичайно, можна було би поговорити про поганих суддів. Це дуже модно використовувати політикам. Але я генеральний прокурор. Не маю права ставити під сумнів основи будь-якої держави - закон рівний для всіх. Я не згоден з рішенням і по Саакашвілі і по Мельнику.

Є достатньо доказів по домашньому арешту, в іншому випадку - засудження за корупцію і розкрадання державного майна", - сказав він.

"В обох випадках йдеться про різних людей. Мельник - колишній активіст Партії регіонів. Саакашвілі - мій колишній колега, з яким ми спільно бачили майбутнє в Грузії і Україні, стояли на двох Майданах. Тим не менше, обоє вони перейшли червону лінію. Один - розкрадав державу, інший брав кошти у злочинної організації", - заявив Луценко.

"Далі будуть апеляційні суди. Впевнені - наведемо достатні докази", - сказав керівник ГПУ.

Щодо Саакашвілі Луценко заявив: "Ніяких істерик і криків не буде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відмовився арештувати Саакашвілі

Бородянський районний суд Київської області визнав колишнього ректора Національної академії державної податкової служби Петра Мельника невинуватим у незаконному відчужені нерухомого майна академії.

Університет пред'являв Мельнику цивільний позов про відшкодування майнової шкоди в розмірі 33,4 млн грн.

За інформацією слідства, Міхеіл Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, що спільного між Саакашвілі і горе-ректором Мельником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути