субота, 10 липня 2010 09:43

Луценко пояснив, навіщо звільняють Шуфрича

Луценко пояснив, навіщо звільняють Шуфрича
Нинішня влада намагається змінити умови політичної конкуренції під себе.

Про це в прямому ефірі Шустер live заявив  екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Влада розуміє, якщо не змінити умови політичної конкуренції, то вона приречена, тому головне, чим вона займається це зміна умов гри, для того, щоб наступні вибори пройшли з одними воротами, з м"ячем, приклеєним до ноги Партії регіонів, який залітав в одну лузу…Для цього готується новий закон про вибори і головне – зміни до Конституції", - підкреслив політик.

За словами Луценка ймовірне призначення на посаду міністра МНС Віктора Балоги є частиною плану з реалізації йього сценарію.

"Під збирання 300 голосів кинуто все-мільйони, підкуп, посади. Заміна пана Шуфрича-це також частина цього плану – підтягнути 10 тушок за посаду міністра МНС",- зазначив політик, додавши, що найімовірніше

Він нагадав, що Віктор Балога має вирішальний вплив на партію "Єдиний центр".

"З посади міністра МНС його звільнили, запропонувавши її пану Балозі. Під керівництвом якого знаходиться група "Єдиний центр", котра налічує близько десяти багнетів", -пояснив Луценко.

Нагадаємо, що 9 липня президент України Віктор Янукович підписав указ про призначення Нестора Шуфрича заступником Секретаря РНБО. У свою чергу, прем"єр-міністр Микола Азаров вніс до Верховної Ради подання про звільнення Нестора Шуфрича з посади міністра МНС.

Зараз ви читаєте новину «Луценко пояснив, навіщо звільняють Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути