понеділок, 11 лютого 2013 17:59

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко під час відеоконференції з судом жартував і розповідав анекдоти нардепам

Народних депутатів не пускали до приміщення Менської колонії, з якого Юрій Луценко мав спілкуватися з Печерським судом.

Про це написала прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган на своїй сторінці у Фейсбуці.

П'ять народних депутатів – Геннадій Москаль, Ірина Луценко, Тетяна Слюз, Андрій Павловський та Андрій Парубій – прибули до Менської колонії №91, аби перевірити у дії проведення судового засідання у режимі відео-конференції згідно зі ст. 336 КПК України.

Автор: Фото: facebook.com
  Нардеп Андрій Парубій біля входу в Менську колонію
Нардеп Андрій Парубій біля входу в Менську колонію

Політики мали на меті перевірити, чи не порушуватимуться права заявника по справі – Юрія Луценка – під час здійснення відеозв'язку з колонії.

Проте при прибутті до Менської колонії народні депутати були заблоковані працівниками колонії. А керівник колонії Орловський відмовився провести представників опозиції до приміщення, звідки мав відбуватися режим відеозв'язку з Печерським судом.

Нагадаємо, 1 лютого слідчий суддя Печерського районного суду Кицюк постановив проводити подальші судові засідання щодо розгляду скарги Луценка у режимі відео-конференції, тобто із Менської колонії, де наразі відбуває покарання екс-міністр внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печерський суд відклав розгляд скарги Луценка на невизначений термін

О 14.00 у приміщенні Печерського райсуду продовжилося слухання справи за участю прокурора та адвоката.

Рішенням судді депутатів по двоє пустили до приміщення, повідомив Геннадій Москаль.

"Тільки но вийшли з відеоконференції, яку влаштував Луценку Печерський суд у Менській колонії (нас туди, до речі, таки запустили в кінці кінців). Коли прощалися, Луценко розказав анекдот. "Бабка, що приїхала з Київської області в Київ помолитися, іде по Хрещатику. Раптом - з одного під'їзду виходять люди, кричать. Бабка - туди і питає "можна тут хрестик купити?" "Ні, іди, нема", - кажуть їй люди у формі. "А можна іконку святу купити?", - не вгамовується стара. На що їй охоронці: "Бабко, ідіть ви на**й звідси, тут нічого святого нема - це Печерський суд!!!", - написав у Фейсбуці Москаль.

Ще один нардеп Андрій Парубій, що також був свідком відеоконференції з Луценком, теж поділився враженнями від перебування у Менській колонії.

"Вийшли з Менської колонії. Вдалось прорватися на суд, а після суду поспілкуватися з Луценком. Він, як завжди, тримається мужньо і сипе жартами. Передав побажання: "Лента за лентою...", - написав у соцмережі Парубій.

Автор: Фото: facebook.com
 

Зараз ви читаєте новину «Луценко під час відеоконференції з судом жартував і розповідав анекдоти нардепам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути