понеділок, 04 лютого 2019 17:46

Луценко переклав відповідальність за майно Захарченка на колегу

Луценко переклав відповідальність за майно Захарченка на колегу
Захарченко втік із України в 2014 році. Фото: lugansk.site

Генпрокурор Юрій Луценко звинуватив начальника управління спецрозслідувань ГПУ Сергія Горбатюка у тому, що з майна екс-глави МВС Віталія Захарченка зняли арешт.

Про це він сказав, спілкуючись із журналістами після засідання оборонного комітету ВР.

"По Захарченку. Пан Горбатюк захопився трошки інтерв'ю і не вслідкував за справою, яка знаходиться у його провадженні. Хочу всіх заспокоїти, тут не йдеться про щось надзвичайне. Ми зараз аналізуємо рішення суду. Упевнений, що в найближчий час повторно накладемо арешт на це майно. Воно нікуди не втече. Це квартири, паркомісця, земельні ділянки. Усе як було, так і буде під слідством", - запевнив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як живуть топ-посадовці, яких прогнав Майдан

У судовому реєстрі з'явилася постанова Печерського районного суду Києва про зняття арешту з майна екс-глави МВС Віталія Захарченка. Ідеться про 20 земельних ділянок, 3 будинки, квартиру та 2 паркомісця.

Після Революції гідності Захарченко втік у Росію. Там влаштувався експертом у комітет Держдуми РФ. В Україні його підозрюють у причетності до розстрілів мітингувальників у Києві у лютому 2014 року. Згодом ГПУ оголосила про ще одну підозру - у відмиванні близько 10,34 млрд грн через "Смартбанк".

Зараз ви читаєте новину «Луценко переклав відповідальність за майно Захарченка на колегу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути