четвер, 31 травня 2012 14:20

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка залишають у Київському СІЗО

Луценка залишають у Київському СІЗО
Юрія Луценка залишили у Києві заради судових засідань у справі отруєння Ющенка. Фото: obozrevatel.com

Екс-глава МВС Юрій Луценко перебуватиме в Київському СІЗО до того моменту, як набуде чинності рішення Печерського райсуду Києва за окремим епізодом, пов'язаним зі справою про отруєння Віктора Ющенка, повідомили в Держпенітенціарній службі України.

"Держпенітенціарна служба повідомляє, що сьогодні в Київське СІЗО офіційно надійшов лист від судді Печерського райсуду Києва з проханням тимчасово залишити засудженого Луценка в Київському СІЗО для участі останнього в судових засіданнях. Керівництво Київського СІЗО залишить Луценка в установі до вступу в силу рішення суду у зазначеній кримінальній справі", - зазначили у відомстві в четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи та дружина Луценка просять залишити екс-міністра в СІЗО

Як повідомлялося, 27 лютого 2012 року Печерський районний суд Києва визнав Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до 4 років позбавлення волі.

Між тим, епізод звинувачень, який стосується візування продовження оперативно-розшукової справи щодо водія колишнього першого заступника СБУ Володимира Сацюка в рамках розслідування справи про отруєння на той час кандидата в президенти Віктора Ющенка, виділений в окреме провадження і в цей час щодо нього триває судовий процес.

Чергове судове засідання по "другій справі" Луценка призначено на 1 червня.

Зараз ви читаєте новину «Луценка залишають у Київському СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути