Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2019 15:32

Луценко назвав Лещенка "скунсом"

Луценко назвав Лещенка "скунсом"
Генпрокурор Юрій Луценко каже, що Сергій Лещенко втручався в американські вибори.

Генеральний прокурор Юрій Луценко назвав народного депутата Сергія Лещенка "скунсом". Про це він заявив журналістам на спеціальному брифінгу у вівторок.

"У світі є така тваринка, вона називається скунс. Вона відома не розумовими, бійцівськими здатностями, а лише тим, що може зіпсувати повітря настільки, що навколо неї не залишається можливості бути нікому з нормальних людей. Сергій Лещенко є прикладом такого політичного скунсу.

Коли він розповідає байки біля суду, де він проходить екзамен на відповідальність про те, що у всьому винен Луценко, він займається тим, чим займається скунс. Це відомо всім, хто хоч трошки слідкує за його діяльністю у справі втручання в американські вибори з території України", - сказав керівник ГПУ.

Луценко показав публікацію Лещенка, де той пише, що "забивает гвоздь в крышку гроба Трампа".

"Це було прямим втручанням в американські вибори", - сказав генпрокурор.

"Сьогодні, коли в США ЗМІ та багато політиків обговорюють втручання у вибори президента США, Лещенкові хочеться забути оце своє "скунство". І він воліє розмовляти, мовляв, Луценко підкидає дрова до такого скандалу. Не я штовхав Лещенка воювати із кандидатом у президенти від однієї із американських політичних партій - Трампом", - продовжив Луценко.

"Лещенко і ті, хто його підтримував, часто на небезоплатній основі з боку американського посольства в Україні роздмухували цей скандал, намагаючись допомогти одному з кандидатів на посаду президента США", - заявив генпрокурор.

До "кампанії скунсів Лещенка" приєднався і директор НАБУ Артем Ситник усупереч "застереженню" керівника САП Назара Холодницького, сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат назвав ворога Трампа в оточенні Зеленського

Раніше народний депутат Сергій Лещенко заявляв, що генеральний прокурор України Юрій Луценко "вибудував конспірологічну історію" навколо екс-віце-президента США Джозефа Байдена й екс-міністра екології України Миколи Злочевського для збереження за собою посади генпрокурора за новообраного президента України Володимира Зеленського.

У цю схему залучився адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані. Той скасував візит в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Луценко назвав Лещенка "скунсом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути