Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2018 16:45

Луценко натякнув на нові подання

Луценко натякнув на нові подання
Юрій Луценко був на засіданні регламентного комітету, який розглядав зняття недоторканності з Бакуліна. Фото: tochkazoru.pp.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко планує найближчим часом знову відвідати регламентний комітет ВР, який розглядає подання на зняття недоторканності з нардепів.

Про це глава ГПУ сказав після засідання комітету щодо подання на депутата від "Опозиційного блоку" Євгена Бакуліна.

"Папочки на депутатів, як правило, - рідкісна річ. Хоча, думаю, мені доведеться на цей комітет найближчим часом приходити не один раз", - сказав Луценко.

На питання, про що він говорив із нардепами після засідання комітету, відповів: "Депутати цікавляться рухом тих чи інших справ. Про це і говоримо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бакулін "лікується" у двох місцях одночасно

Генеральний прокурор Юрій Луценко 16 лютого направив у Верховну Раду подання на дозвіл притягнути до кримінальної відповідальності народного депутата від "Опоблоку" Євгена Бакуліна. Його підозрюють за статтями "створення організованого злочинного угруповання" і "розкрадання державних коштів".

2007-го та в 2010-2014 роках Бакулін обіймав посаду голови правління НАК "Нафтогаз України". Після Революції гідності його арештували у справі про розкрадання державного майна і коштів в особливо великих розмірах. За місяць Печерський суд Києва відпустив Бакуліна під заставу у 10 млн грн замість 1,5 млрд. Того ж року справу закрили, а обвинувачення зняли.

12 березня регламентний комітет одноголосно рекомендував парламенту зняти депутатську недоторканність, затримати й арештувати Бакуліна.

Зараз ви читаєте новину «Луценко натякнув на нові подання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути