Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2018 15:26

Луценко направив у ВР подання на нардепа від Опоблоку

Луценко направив у ВР подання на нардепа від Опоблоку
Євгена Бакуліна пов'язують із придбанням "вишок Бойка". Фото: epravda.com.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко просить Верховну Раду дозволити притягнути до кримінальної відповідальності народного депутата від Опоблоку Євгена Бакуліна.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар глави ГПУ Лариса Сарган.

"Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав подання про притягнення до кримінальної відповідальності, надання згоди на затримання, подання про обрання запобіжного заходу народному депутатові від "Опозиційного блоку" Євгену Бакуліну. Подання направлені до Верховної Ради", - написала Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає доказів" - Луценко про Бойка і "вишки"

2 лютого генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Генпрокуратура проситиме Верховну Раду дати дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності депутата від "Опозиційного блоку" Євгена Бакуліна. За словами генпрокурора, подання стосуватиметься притягнення нардепа до кримінальної відповідальності, у тому числі за статтями "створення організованого злочинного угруповання" і "розкрадання державних коштів".

У 2007-му та в 2010-2014 роках Бакулін обіймав посаду голови правління НАК "Нафтогаз України". Після Революції гідності його арештували у справі про розкрадання державного майна і коштів в особливо великих розмірах. За місяць Печерський суд Києва відпустив Бакуліна під заставу у 10 млн грн замість 1,5 млрд. Того ж року справу закрили, а обвинувачення зняли.

Зараз ви читаєте новину «Луценко направив у ВР подання на нардепа від Опоблоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути