четвер, 28 лютого 2013 12:46

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка можуть звільнити вже у травні - Катеринчук

Луценка можуть звільнити вже у травні - Катеринчук
Фото: news2000.com.ua

Саміт Україна - Європейський Союз може позитивно вплинути на вирішення питань у справах колишнього прем'єр-міністр Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, таку думку сьогодні на круглому столі висловив народний депутат від фракції "Батьківщина" Микола Катеринчук.

"Цей саміт стовідсотково впливає на наші стосунки з Росією у питанні Митного союзу. Також вплине на питання продовження програми МВФ. Крім того, він матиме наслідки і на те, що, я впевнений, у травні вийде Луценко. Також буде певна позитивна динаміка у справі Тимошенко. Зокрема, після рішення Європейського суду з прав людини, яке очікується у березні", - сказав Катеринчук.

За його словами, у разі відмови України від євроінтеграції Тимошенко та Луценко залишаться за гратами.

"Якщо така ситуація дійсно буде, то Янукович залишиться тільки з однією переговорною стороною, яка сьогодні обіцяє певні блага. І тоді Тимошенко і Луценко точно залишаться у в'язниці", - зазначив Катеринчук.

Він зауважив, що насправді саміт мав багато позитивних результатів для України.

"Україна не була готова до саміту. Ніхто не очікував, що він пройде на такому рівні. Мені здається, у європейців є серйозна налаштованість та розуміння того, що вони мають справу із 46-мільйонною країною, а не просто президентом Януковаичем", - підсумував Катеринчук.

Зараз ви читаєте новину «Луценка можуть звільнити вже у травні - Катеринчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути