Ексклюзиви
субота, 17 червня 2006 20:21

Луценко: генерала Пукача немає серед живих

 

В.о. міністра внутрішніх справ України Юрій Луценко переконаний, що генерала міліції Олексія Пукача, який перебуває у міжнародному розшуку за звинуваченням в організації вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, немає в живих.

Про це він заявив сьогодні зустрічі з львівськими політологами, коментуючи знахідку під час спецоперації правоохоронців закордонного паспорта на ім"я Пукача.

– На мою думку, генерала Пукача немає серед живих, - сказав міністр.

Луценко зазначив, що він не може цього довести, однак наголосив на тому, що "якщо спровадили на той світ Юрія Кравченка, то навряд чи залишили живим Пукача з його паспортами".

Нагадаємо, що деякі ЗМІ наприкінці червня 2005 року повідомили, що Пукач живий і перебуває в Ізраїлі. Пізніше писали, що СБУ порушила справу за "злив" заступником генерального прокурора Віктором Шокіним інформації щодо перебування в Ізраїлі Пукача. 21 березня 2006 р. в інтерв"ю тижневику Час.ua ("Час Украины") колишній голова СБУ Олександр Турчинов заявив, що Пукач зміг сховатися, оскільки роботу СБУ за кордоном навмисне "засвітили" люди з Генпрокуратури і оточення Президента.

Учора СБУ повідомила, що під час спецоперації виявлено закордонний паспорт на ім"я Пукача. Паспорт було виявлено у керівника угруповання, яке займалось протиправними "конвертаційними" операціями, а також контрабандним ввезенням та реалізацією в країні дорогоцінного каміння, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: генерала Пукача немає серед живих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути